В предаването „Панорама по БНТ Андрей Райчев, каза че лявото

...
В предаването „Панорама по БНТ Андрей Райчев, каза че лявото
Коментари Харесай

Лявото в света е в много сериозна криза,според социолог

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Андрей Райчев, сподели че лявото в света е в доста сериозна рецесия, фундаментална е.

„ Лявото постоянно е било на страната на труда, на болшинството. А в този момент лявото се сведе до грижа за маргиналното. Това е гигантска разлика. Това е наклонност, която изтласква лявото от центъра. Лявото в България сега увяхва, към това се прибавя и комплицираната обстановка в Българска социалистическа партия ".

Радев от първия мандат ще бъде друг от втория мандат, това е неизбежно, добави Райчев. „ Във вторите пет години той не е застрашен, тъй като при него не предстоят избори, каквото й да прави той ще бъде президент 5 година и няма да бъде избран отново. "

Конфликтът сред президента и държавното управление е най-малък, счита Райчев. „ Партиите са изтощени от изборите. Така че дума за избори не може да става. От друга страна - какъв брой време може да трае това комбиниране от 4 партии.

Те не мислят за едно и също по купища въпроси, като се изключи правосъдната система, където са единни. Ще избият други несъгласия и то съществени. До локалните избори 2023 година съгласно мен ще устоят. Радев има 5 година, те имат година и половина и това понижава опцията за спор ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР