В предаването Още от деня“ по БНТ Меглена Плугчиева, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Меглена Плугчиева, каза
Коментари Харесай

Меглена Плугчиева: Не виждам възможност правителството на Габриел да получи подкрепа

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Меглена Плугчиева, сподели че няма настройка нито от страна на госпожа Габриел, още по-малко и от нейна страна да влезе в един предстоящ кабинет. „ За мен е по-важно да дискутираме обстановката и признавам си, че се причислявам към групата на разочарованите, които следят развоя на събитията след изборите. Отношенията, които бяха направени от самото начало, че не може да се чака държавно управление с първи мандат и би трябвало безусловно да чакаме държавно управление с втори мандат. Бяха направени прекалено много опити със закона, с Конституцията. Днес привилигеровано се избира ръководител на Правна комисия, с цел да се съблюдава джентълменско съглашение. Това е неуважение на законите, Конституцията на страната “.

По отношение държавното управление на госпожа Габриел, разбирам, че има загадка мисъл да се употребяват персоналните и фамилни връзки на Габриел в Брюксел, с цел да се представим по-добре и да се възползваме от тях по шенген, пари, еврозона, което е безконтролно и обидно към българските жители, добави Плугчиева. „ Първият прироитет – промяната на основния прокурор, доколкото се вижда от действителния живот, това не може да бъде първи приоритет и не е приоритет на българските жители, при изискване, че има да се приема Закон за бюджета, обстановката по пътищата, инфлацията, инфраструктурни планове и така нататък “.

Не виждам опция в Народното събрание държавното управление на госпожа Габриел да бъде подкрепено, безапелационна е Плугчиева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР