В предаването Още от деня по БНТ Мартин Димитров, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Мартин Димитров, каза
Коментари Харесай

Мартин Димитров: ПП-ДБ са поискали и продължават да искат оставката на вътрешния министър

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Мартин Димитров, сподели че изрично ПП-ДБ са поискали и не престават да желаят оставката на вътрешния министър. „ Бяха измъчвани почтени хора и това не може да остане без последици ".

Ще се гледат видеозаписи и по тази причина с анкетна комисия може да се обясни истината до край, счита Димитров. „ Аз съм склонен и имам вяра на думите на Кирил Петков, предлагани са експертни фигури явно от ГЕРБ и очевидно тази кандидатура е такава. Но в политиката би трябвало да се носи отговорност. На митингите имаше служители на реда, които превишиха правата си, нарушиха законите. Заседанията на анкетната комисията, която настояваме да се образува, би трябвало да бъдат обществени и като се откри истината, мисля че решението ще се вземе елементарно ".

Ние се държим все едно в България до през вчерашния ден всичко е било прелестно и в този момент за първи път имаме бюджет, който подлагаме на рецензия, съобщи Димитров. „ Ние имахме държавно управление, което оферираше бюджет със 7% недостиг, те желаеха повдигане на налози. Ние този сюжет го предотвратихме и бюджетът за 2023 година, и бюджетът за 2024 година има допустимия 3% недостиг. Инфлацията спада всяка година. Тоест ние вървим в вярната посока. И не трябва да забравяме, че времената са тежки ".

Основните данъчни ставки няма да се трансформират, като тук изключението е интернационалния световен налог, където разискванията не престават, изясни Димитров. „ Когато започнеш да вдигаш главните данъчни ставки, изключително в сложни времена, вложителите са ужасно деликатни. Те отиват единствено там, където са сигурни, че обстановката е постоянна, че налозите не се трансформират, че няма огромна администрация ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР