В предаването "Още от деня" по БНТ лидерът на "Воля"

...
В предаването "Още от деня" по БНТ лидерът на "Воля"
Коментари Харесай

Разтрогването на сделката за F-16 няма да е условие Воля да се върне в парламента

В предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на "Воля " Веселин Марешки сподели, че на утрешната среща с представители на ПГ на ГЕРБ няма да сложи изискване да се разтрогне договорката за закупуване на F-16, с цел да се върне групировката в Народното събрание. Той добави, че остава съперник на договорката, само че не е "политически комарджия ".

Срещата с представители на ПГ на ГЕРБ ще се състои след съвещанието на Народното събрание, поради което "Воля " ще обезпечат нужния кворум. На срещата "Воля " ще слагат въпроси за приходите, сигурността, образованието и опазването на здравето, заяви водачът на групировката Веселин Марешки.

По думите му непреодолимо разграничение е закупуването на нови бойни самолети за Военновъздушни сили. Марешки обаче акцентира, че не е "политически комарджия ", поради което няма да сложи изискването депутатите от "Воля " да се върнат в Народното събрание, в случай че договорката за самолетите се разтрогне.

"Воля " няма да рискува стабилността на страната, в случай че напусне Народното събрание, увери Марешки.

По думите му, нито ще има, нито би трябвало да се състоят предварителни избори, само че държавното управление би трябвало да стартира да работи по-усилено.

Веселин Марешки ще води листата за европейските избори през май месец. Той изрази увереността си, че обединението "Воля - българските родолюбци " ще е единствената, която с изключение на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, ще излъчи евродепутати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР