В предаването Още от деня“ по БНТ Филип Станев, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Филип Станев, каза
Коментари Харесай

ИТН се цели в местните избори

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Филип Станев, сподели че упоритостта на Има Такъв Народ е да реализираме оптимално добър резултат на локалните избори, на оптимален брой места да имаме кмет, общински съветници, с цел да можем да решаваме проблемите на хората на съответните обитаеми места.

Ние няма да бързаме с това, което направиха други политически субекти, напълно скоро българската общност ще научите претендентите за кметове и общински съветници на Има Такъв Народ, изясни Станев.

Ще имаме задоволително качествени и професионално готови хора за цялата страна, а особено за София индивидът ще бъде задоволително различим, влиятелен и с голяма вяра на Има Такъв Народ да реализира добър резултат, добави Станев. „ В Пловдив също, във Варна, сигурно и в още някои други огромни градове ще имаме наши претенденти “.

Там, където нямаме претенденти, ще имаме отговорно държание, безапелационен е Станев. „ По места е по-важно да се поддържа човек, който има доверието на хората, които живеят там, човек, който е потвърдил, че знае проблемите, че знае тяхното решение. Такива хора ще поддържаме там, където няма да имаме наш претендент “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР