В предаването Още от деня по БНТ Димитър Митев, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Димитър Митев, каза
Коментари Харесай

Димитър Митев: Ние за поредна година ще имаме бюджет, който ще се гласува извън законовите срокове

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Димитър Митев, сподели че изрично проблемите на енергетиците става въпрос за това, че страната няма пари. „ Ние за поредна година ще имаме бюджет, който ще се гласоподава отвън законовите периоди. Всичко се гласоподава, с цел да могат да се получат парите от Европа. Не може да се чака друго, когато страната се ръководи от наказани по „ Магнитски ".

В София парите не стигат, това е явно, съобщи Митев. „ Бюджетът за София не е задоволителен. Това се вижда от това, че няма нощен градски превоз. Има предпочитание, само че парите не стигат. Защо Околвърстното шосе не се довършва - тъй като още веднъж няма пари. Защо заплатите в много общински предприятия са 600-700 лева, тъй като още веднъж няма задоволително средства ".

Нашият проект е София да се трансформира в независима капиталова единица, а не да чака от страната, безапелационен е Митев. „ Ние можем да докараме вложения в този град. Не считаме, че би трябвало да се подвигат налозите и таксите, а би трябвало да се доведат вложения ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР