В предаването Опорни хора“ гостува Александър Ненков от ГЕРБ. Разговорът

...
В предаването Опорни хора“ гостува Александър Ненков от ГЕРБ. Разговорът
Коментари Харесай

БОМБА! ГЕРБ зададоха неудобен въпрос към ген. Атанасов и заявиха: Когато става дума за годеж…

В предаването „ Опорни хора “ гостува Александър Ненков от ГЕРБ. Разговорът стартира с тематиката, в действителност ли целият фокус е върху локалния избор.
„ Не съм склонен с тази констатация. Напротив. ГЕРБ, в случай че върнете лентата обратно, се опитахме да дадем в действителност всичко от себе си, с цел да създадем държавно управление. Като започнете от това да се търсят хора, равно близки до ГЕРБ, до Политическа партия, до Демократична България, като Плевнелиев, като Соломон Паси – един тип посредници. След това опитахме по други способи. Така и по този начин да се стигне до някакво доближаване. Проектът на проф. Габровски, което също беше опит един тип леко да отстъпи ГЕРБ обратно, в името на това България да има държавно управление и да излезе от това безвремие към този момент повече от две години. Дали ще е пръв един или другия, в общи линии, кой знае какво за задачите на основаването на държавно управление няма. В последна сметка, когато става въпрос за годеж, би трябвало и двете страни да са съгласни – да създадат взаимни диалози, които да не са натоварени с тази страст, която към този момент повече от две години я има и в действителност да се мисли за това, какво и по какъв начин България ще излезе напред в идващите месеци и какви цели ще си сложи, тъй като ние сега си вървим в един обаян кръг и няма излизане, на този стадий “, сподели Ненков от ГЕРБ.
По мотив отдалечаването на България от еврозоната, Александър Ненков съобщи: „ Ясно става за какво България няма да бъде пълновръстен член. Точно поради инфлацията, тъкмо поради тези две години, в които вървяхме от избори в избори, наливане на едни пари до безкрайност, без България да може да си ги разреши, в името на това да се представим в очите на гласоподавателите по-щедри, по-добри, по-харесвани, заради тази причина изпуснахме, може би, най- значимата си цел, която имахме през последните години. Да, локалните избори ще дойдат октомври, само че в този момент България би трябвало да направи, политиците сме длъжни да измислим, по какъв начин България да излезе от тази серпантина. Ние до по кое време мислим да вършим избори? Докога мисли ген. Атанасов, че ще вършим избори? Докато имат 121 депутати ли?! “, попита риторично Александър Ненков от ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР