В предаването Лице в лице“ по бТВ Станислав Балабанов, каза

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Станислав Балабанов, каза
Коментари Харесай

Балабанов: При президентска република ще има ясно независими власти

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Станислав Балабанов, сподели че парламентарната република към този момент е изчерпана и това се потвърждава с всеки минал ден, по тази причина би трябвало да проведем този референдум за промяна на модела на държавно ръководство. „ Държавата е изпаднала в една много тежка конституционна рецесия. И ние като естествени български жители търсим по какъв метод да намерим изхода. И да попитаме в последна сметка българските жители каква е тяхната воля “.

Ако станем президентска република, най-сетне Народното събрание ще работи независимо и без значение, съобщи Балабанов. „ При една президентска република ще има ясни и самостоятелни управляващи. Но с цел да спазим Конституцията, ние съзнателно споделяме – Велико Народно заседание, което да отвори и да смени Конституцията “.

Ако хората изискат президентска република, този парламент ще се разпусне и ще се свика Велико национално заседание, изясни Балабанов. „ В последните няколко месеца на 48 парламент няма естествен български жител да не е видял същинските лица на сегашните политически обединения “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР