В предаването „Лице в лице по бТВ Настимир Ананиев, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Настимир Ананиев, каза
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Правителството беше свалено от големи икономически интереси

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Настимир Ананиев, сподели че не са дали своят вот при първото гласоподаване, защото това, което са били обсъждали е било решено всеки да гласоподава както реши по отношение на връщането на Иван Иванов за ръководител на КЕВР.

Правителството беше свалено от огромни стопански ползи, счита Ананиев. „ Говорим за едно голямо подмолно плато, в което милиарди се въртят и те се въртят сред нормалните обвинени. "

Днес получих информация от ДАНС, които споделят, че има действителен риск за страната, в случай че остане тази дата 30 септември по отношение на разплащането с пътните строители, съобщи Ананиев. „ Имаме 7 поръчки, 2 от които има мнение по Комисия за защита на конкуренцията, не са чакали останалите и са прекратили всичките 7. Имаше обвинявания, че Петков бил отговорен, за това което се е случило, ние не желаеме да има индивидуален фактор, а цената да бъде определяща, ние настояваме за тежест 80 към 20.

Вчера, това което районното министерство изнесоха, не е истина. АПИ не е приготвила публичната поръчка по естествен метод, може преднамерено да е саботирала публичните поръчки и когато няма нови публични поръчки, по тази причина някой би трябвало да поеме отговорност. за мен първо би трябвало да стартира през УС на АПИ, само че и районният министър също носи отговорност, тъй като той е принципал на АПИ. "

Вчера искахме да платим на всички правилни компании - през вчерашния ден, през днешния ден да вземем решението да удължим периода, само че никой не пристигна на комисия - по тази причина хората не получават парите си, безапелационен е Ананиев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР