В предаването Лице в лице“ по Бтв Десислава Атанасова, каза

...
В предаването Лице в лице“ по Бтв Десислава Атанасова, каза
Коментари Харесай

Атанасова: Готови сме да получим първия мандат, ще предложим състав на правителство

В предаването „ Лице в лице “ по Бтв Десислава Атанасова, сподели че от ГЕРБ-СДС ще предложат състав на държавно управление в първия мандат. „ Ще предложим контактни групи на сътрудниците по другите секторни политики, тъй като в случай че не се сформира държавно управление с първия мандат, по-късно ще е доста мъчно. “

„ На България ѝ е нужно постоянно държавно управление, би трябвало да се носи отговорност “, добави тя.

Тя разяснява и тематиката за съдружно ръководство.

„ Аз мога да бъда избрана за крило на Христо Иванов в ГЕРБ, тъй като персонално аз съм го избирала в държавното управление. Ние сме партии от едно и също европейско политическо семейство. Ние сме управлявали с Реформаторския блок и държавното управление се справяше добре в оня миг. Програмите ни се припокриват допълнително от 90% с дребни изключения. С Демократична България ни свързват евроатлантически полезности. Ние бяхме дружно по решенията за оръжие за Украйна, за атомното гориво за Козлодуй и други По доста тематики имаме подобие “, изясни Атанасова.

Във връзка със абсурда с кодовете на машините за гласоподаване, Десислава Атанасова съобщи: „ Има механически спецификации. Аз бях доста сюрпризирана от дебата, при който сред някогашни сътрудници се чуха обвинявания и неприлични обвинявания. Сега би трябвало да се произнесат специалистите. Вярвам, че нервността,която провокира въпроса по какъв начин българите да избират, е доста съмнителна и смущаваща “.

„ Най-сериозните неточности бяха, когато за първи път се вкара преференцията и комисиите допускаха неточности. Аз повече имам вяра на документите. Най-добре е когато те са на хартия. Искам да имам вяра на свободния избор на хората “, призна ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС в Народно събрание.

По думите ѝ има доста тематики за злоупотреби, които би трябвало да се разясняват и даде образец: „ Далаверите в газа, „ Джемкорп “, решението на Конституционен съд за парите, които се разходват от АПИ “.

„ Понеже пристигам от краткотрайната комисия за „ Джемкорп “, има извънредно тревожни вести. Оказва се, че на 23-ти март 2022 година бе подписан меморандума, а един месец преди този момент към този момент тече преписка за доставка на газ. „ Джемкорп “ прави оферта на „ Булгаргаз “. Това са публични документи, предоставени на комисията от министъра на енергетиката. Това е преди започването на войната и слагане на тематиката за прекъсване на газа по тръбопровода. Много е необичайно, че „ Булгаргаз “ написа на „ Джемкорп “ и желае от тях оферта. Министърът на енергетиката се подписва без да е оторизиран за това. Имало е цялостен проект за енергетиката на България, касаещ БЕХ и " Мини Марица-изток " ЕАД. Говори се за нуклеарни реактори, за „ Топлофикация-София “, без да имат право да го вършат. Арбитражът важи още 2 години, т.е. и да се откажем подлежим на наказания “, разкри Атанасова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР