В предаването „Лице в лице“ по бТВ Атанас Атанасов каза,

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Атанас Атанасов каза,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Действията на прокуратурата целят дестабилизирането на ГДБОП

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Атанас Атанасов сподели, че му е необичайно за какво от Има Такъв Народ са правили изявления срещу него. „ Днес господин Атанасов от Има Такъв Народ даже пристигна в Народното събрание и ми се извини. Николай Радулов беше претендент за тази позиция да бъде ръководител на Вътрешната комисия, с него имаме доста далечна задявка, моята позиция във връзка с Държавна сигурност е била твърда и поредна, а той е бил в тази конструкция и може би оттова идва всичко “.

Българските жители на всеослушание споделиха, че би трябвало да се преодолее политическата рецесия и на процедура след ръководството на Борисов, хората са съгласни политически антиподи да застанат в едно болшинство, изясни Атанасов. „ Трябва да се пресекат корупционните практики. Именно вследствие на нашата дейна позиция, бяха освободени хората от Държавна сигурност, които бяха назначени в Министерство на външните работи. Ние ще бъдем поредни до дъно и изключително във външната политика, има младежи с опит в дипломацията и те би трябвало да получат късмет да ръководят България, а не да се връщаме 30 година обратно. Ние ще настояваме в изпълнителната власт да няма хора от някогашната Държавна сигурност “.

По време на служебното държавно управление бяха заменени всички ръководители на специфичните служби, само че не беше рационално да бъдат назначавани за титуляри на тези служби, тъй като това въпреки всичко беше предложение на служебното държавно управление, добави депутатът. „ Сега би трябвало да бъдат направени оценки на хората, които са на висши позиции и би трябвало да се вземат решения кои имат качества и би трябвало да останат, и кои би трябвало да бъдат заменени “.

Аз не познавам в елементи проблема, само че съм обезпокоен от войната сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата и ще предложа в Народно събрание да се обясни този въпрос, да се даде гласност на обстоятелствата, безапелационен е Атанасов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР