В предаването Лице в лице по БТВ Антон Кутев, говорител

...
В предаването Лице в лице по БТВ Антон Кутев, говорител
Коментари Харесай

Антон Кутев: Управляващите се страхуват от президента Радев

В предаването " Лице в лице " по БТВ Антон Кутев, представител на служебния кабинет на Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., сподели, че опълчването на президента на държавните управления на Бойко Борисов, на и на е целесъобразно, защото всички са видели дефектите на тези кабинети. 

Никога не е имало самоцелно опълчване, това се случва от позиция на правила, президентът не е имал за цел завземане на власт. Българската политика е такава, че мъчно се приказва внимателно, нещата би трябвало да се споделя. А и опозицията сега не е задоволително мощна и президентът споделя нещата, които тя би трябвало да каже. Това го прави индивидът с максимален рейтинг, което води до страхове у останалите дали той няма да направи партия, съобщи Кутев.

По думите му " " са основали плана си, употребявайки високия рейтинг на.

Конституцията не разрешава на президента да има личен план, до момента в който е на поста. Той може да направи това, когато към този момент не е на поста. Вярвахме, че Политическа партия е план, който ще донесе смяна. Нямам спомен президентът да ги е подкрепял по някакъв метод. Това са негови някогашни министри, които го използваха, акцентира представителят на служебното държавно управление на Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София..

Според мен една от огромните неточности и на Янев, и на Политическа партия, беше, че се отклониха от президента. С отклоняването си те станаха безсмислени електорално, те станаха мъчно избираеми. На едни последващи избори всеки от участниците в ръководещото болшинство, като се изключи и, не може да повтори предходните си резултати. Това крепи сглобката, разяснява Антон Кутев.

Според него започнатото от прокуратурата следствие против някогашния длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година за занемареност и вреди за 81 милиона лв. е безпричинно.

Аз си мислех, че ще издигнат обвиняване на Лорер. Има и дълъг лист от европейски министри, които са освобождавани на момента при сходни проблеми. При нас това не се случва, означи Кутев.

По думите му ръководещите са създали измененията в Конституцията, касаещи президента, поради " боязън, че има различен център в лицето на президента ".

Не знам дали президентът желае да направи политически план, само че знам, че българският народ желае това. Алтернатива на това ръководство в този му тип е наложителна, сподели още Антон Кутев.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР