В предаването Кой Кой е? гостува една млада актриса и

...
В предаването Кой Кой е? гостува една млада актриса и
Коментари Харесай

Джулия Бочева - самокритична, но винаги спонтанна

В предаването " Кой Кой е? " гостува една млада актриса и певица. Джулия Бочева е родена е в София, приключва Национално музикално учебно заведение " Любомир Пипков " с виола, по-късно учи Актьорство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ  в класа на Стефан Данаилов. Става известна с ролята на Ани в сериала " Революция Z " и с песните на групата. Дебютът ѝ в театъра - е в представлението " Скачай " на спектакъл София, предстоят ѝ и още забавни функции на театралната сцена.

Как избира музиката?

" Баба ми и майка ми са свирили на пиано. Било е традиция в нашето семейство. Реално учителките в детските градини са разкрили, че имам музикален слух и че пея добре. На 4 години и половина ме записаха в група " Бон-бон ", където пях много дълго време, може би 10 години. На 5 годинки свирих на пиано към музикалното учебно заведение ".

Спонтанно обаче взема решение, че желае да свири на виола. Подготвя се за два месеца за изпитите в Националното музикално учебно заведение, където е призната след 5-ти клас. Също толкоз непринудено взема решение да се яви на кастинга за " музикален сериал " ( " Революция Z " ), който се провел в учебното заведение. Изпява " Аin`t no sunshine " а шапка. Не е имала визия какво следва и за каква роля. И по този начин фотосите стартират септември 2012 година, с началото на първия учебен срок в НАТФИЗ, където Джулия е призната в класа на Стефан Данаилов. Снима кино лентата, без предварителна подготовка, в партньорство с одобрени наши артисти.

Сред актьорите имаше взаимно вземане предвид, нямаше дребни и огромни


 Снимка " Имаше огромен почит. Аз имам нечовечен почит към всички. Към Юлиян Вергов, Стефка Янорова, Жоро Кадурин.. към всички. Те са извънредно надарени и професионални артисти и истината е, че ужасно доста ни помагаха, най-малко на мен. Говоря за себе си. Беше нечовечен кеф като имам сцена с някой от тях. И учиш ужасно доста, в процеса на работа, тъй като нямаш време преди този момент да репетираш, въпреки всичко не е спектакъл. В киното нещата стават доста експедитивно. Уморително е, само че като си обичаш работата, няма отмалялост ".

Музиката за песента " Аз желая " на Революция Z основава с композитора Алекс Тодоров, работят дружно по парчето по скайп. Част от текста е на Никола Стоянов (в ролята на Тино). " Смятам, че направихме доста стойностна музика. Как става? С предпочитание и хора, които оказват помощ това да се случи ".

Още при започване на фотосите на сериала се влюбва в Никола Стоянов. Първо тя, по-късно и той. И изживяват огромна обич в идващите три години. Но споделя, че и двамата са били прекомерно дребни за по-сериозна крачка. Имало ли е взаимни отстъпки?

 Снимка " Бяхме в симбиоза. И двамата хипер прочувствени, тъй че на този въпрос мъчно може да се отговори. Може би аз бях малко по-дивата и щурата, и може би той е правил по-голямата част от компромисите, за което му благодаря... "

Джулия взема решение да взе участие във формата " Като две капки вода " след дълго съмнение: " Там може или доста да се изложиш, или да блеснеш, мощно казано. Има риск, тъй като нямаше по какъв начин да знам какво иска ми се падне, до каква степен ще ми стигне потенциалът. Хубавото е, че взех решение да пожертвам и да се самопроверя ".

Човек би трябвало да се хвърля, само че в случай че има здрава душeвност


" Успехът не постоянно е сигурен. Аз доста се притеснявах, тъй като съм прохождащ актьор и беше стрес за мен от самото начало... "

Джулия Бочева споделя още, че й липсва пеенето и обмисля да сътвори своя рок група. Иначе множеството решения взима непринудено - по този начин за няколко часа е решила да има и към този момент има куче; качвала се е на покрива на НАТФИЗ, единствено поради прекарването. Има потребност обаче да остава и сама у дома в някои дни. А в последните шест месеца е отдадена на подготовките за премиера на огромната сцена на Народния спектакъл.  

Още за работата ѝ на театрална сцена, за идната режисура, за връзките в гилдията и за това кой е индивидът до Джулия Бочева - чуйте в звуковия файл!
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР