В предаването Денят започва с Георги Любенов по БНТ Тошко

...
В предаването Денят започва с Георги Любенов по БНТ Тошко
Коментари Харесай

Тошко Йорданов:Ако ние бяхме вътре, най-вероятно щеше да има правителство

В предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Тошко Йорданов, сподели че хората имат съображение да стачкуват, само че този въпрос беше политизирано, което персонално мен ме отблъсква. „ Това, което вършат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се прави за да могат да манипулират доколкото е допустимо с хартиена бюлетина изборите в тяхна изгода. "

Напълно съм склонен, че тези машини, които купи ГЕРБ, подлежат на операция и то е потвърден факт, в действителност не в България, тук има съоснователни подозрения, страната не е правила в никакъв случай одит на Информационно обслужване, което сумира данните и там очевидно се вършат занимателни неща, счита Йорданов. „ както и с машините могат да се вършат нелогични неща - всеки 5-ти глас отива някъде. Имаше в Пловдив голям избор в посока Политическа партия, което не мисля, че таргетъ на Политическа партия са малограмотни български жители. Ние си знаем почти къде има членове и имаше тежко противоречие. "

Има няколко разновидността за операция - може да се зададе прелиминарен резултат, в огромните градове хората могат да прочетат какво излиза на разписката, само че има места, където хората не могат да четат и каквото и да изплюе тази машина, те го пускат в урната, изясни Йорданов.

Тази игра демонстрира лицемерието в политическия живот, съобщи Йорданов. „ В момента нас ни няма и няма кой да обвинят. Ако бяхме там, щяхме ние да сме неприятните. И в този момент стартира тази игра кой ще бъде отговорен за това, че ще се върви на избори. Прескачат от лагер в лагер. Демократична България в този момент ли схванаха, че Българска социалистическа партия са двулични? Политическа партия са същите. Цялата тази скотщина в лицемерието ние в никакъв случай не сме го играли. Но когато истината стартира да излиза, хората стартират да получават просветление и кой в действителност е бил почтен ".

Ако ние бяхме вътре, най-вероятно щеше да има държавно управление и то от партии, които не са ГЕРБ и Движение за права и свободи, добави Йорданов. „ И нямаше да има ръководител от ГЕРБ на Народното събрание ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР