В празничния 6-ти септември, община Пловдив зарадва пловдивчани и гости

...
В празничния 6-ти септември, община Пловдив зарадва пловдивчани и гости
Коментари Харесай

12-годишната Теди на сцена в Пловдив


В празничния 6-ти септември, община Пловдив зарадва пловдивчани и посетители на града с два безвъзмездни концерта на сцената на пл. Стефан Стамболов “, като част от програмата във връзка честването на 137-та годишнина от Съединението на България и Празника на град Пловдив.

Първият от концертите се организира по обяд, когато публиката се наслаждения на осъществяванията на обичания „ Биг Бенд Пловдив “ с  диригент Николай Гешев и тяхната прелестната солистка Едит Унджиян. Този път Едит беше подбрала репертоар, в който с изключение на запазената марка – песни от типичен джаз до модерни латино и поп осъществявания, особено място бе отредено на българската музика.

„ Биг Бенд Пловдив “ е формиран напълно от професионални музиканти и през годините  бързо се трансформира в една от музикалните емблеми на Пловдив. Основател, началник и диригент на оркестъра е Николай Гешев. Лесно различим, невъздържан на сцената и доста обичан от своята възторжена аудитория – по този начин най-кратко може да се опише наличието на Биг Бенда. Оркестърът има осъществени голям брой планове с съвсем всички изявени джаз и поп реализатори в България. От няколко години си партнира на сцената и с гениите на „ Арт Войс център “ с началник Руми Иванова.

В концерта взе участие Теодора Патова на 12г., ученик на школата, която тази есен ще бъде ученичка в 6-ти клас. Теди се показа чудесно и получи бурни аплодисменти от публиката и гореща поддръжка на сцената от Едит и Биг Бенда. Изявата ѝ на огромна сцена с професионален оркестър е премия, която Теди завоюва на последния конкурс за млади гении, в който тя е победител.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР