В правителството и с коалиционните партньори не е обсъждан друг

...
В правителството и с коалиционните партньори не е обсъждан друг
Коментари Харесай

Сачева: Не сме обсъдили друг вариант освен мандатът да е докрай с премиер Борисов

В държавното управление и с съдружните сътрудници не е обсъждан различен вид, с изключение на кабинетът да изкара мандата си до дъно, и негов министър председател да остане Бойко Борисов. Това сподели в изявление за БГНЕС министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

“Мисля, че през днешния ден, както и през вчерашния ден по време на срещата с членовете на партията и симпатизанти, най-отговорната позиция в тази ситуация е тази: Да се приключи мандата, да се вземат под внимание всички тези ограничения, които бяха разисквани през вчерашния ден, тъй като другояче не бихме могли да влезем в един доста сложен сезон, в който и политиците, и жителите, ще имат потребност от това да имат повече сигурност. Когато приказваме за политиците, приказваме и за изборите, тъй като те би трябвало да бъдат проведени законосъобразно, и в този смисъл промени в Изборния кодекс са нужни, с цел да е ясно недвусмислено кой купува машините за изборите и какви би трябвало да бъдат тези машини по този начин, че да не може да има по-късно каквито и да било подозрения за метода, по който са извършени изборите. Само по този начин няма да се влиза в една непрекъсната серпантина.

Ключово значими са и актуализацията на Бюджета за 2020 година, както и приеманено на Бюджета за 2021 година Само по този начин при осъществяване на тези задания може да се смята, че държавното управление е постъпило отговорно по отношение на всички, приключило е главните и най-важни задания, и бихме могли да приказваме за това да се върви към избори”, заяви още Сачева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР