В познатите серии от кинопоредицата Междузведни войни корабът на Хан

...
В познатите серии от кинопоредицата Междузведни войни корабът на Хан
Коментари Харесай

Екстрите в кораба на Хан Соло

В познатите серии от кинопоредицата " Междузведни войни " корабът на Хан Соло - " Хилядолетният сокол " е много измъчен, след десетки рискови галактически задачи. Като нов обаче галактическият съд е бил много впечатляващ.

Колко тъкмо, разкрива неговият пръв притежател - Ландо Калризиан или по-точно артистът Доналд Глоувър, изпълняващ неговата роля във вторият от независимите филми на " Дисни " за далечната вселена на Джордж Лукас - Соло: " История от междузвезди войни ".



Сред екстрите, с които корабът разполага са мебели, тапицирани с естествена кожа, озвучителна система, изцяло оборудвана кухня, в която могат да се вършат коктейли и освежаващи питиета и какво ли още не. Любимата част на Ландо Калризиан в космолета е дрешникът, в които има облекло и обувки за всеки случай - за топло и студено време, за женитба, даже за договаряния с представители на разнообразни галактически раси.

Тук е моментът да напомним, че второто равнище на играта на " Форум филм България " и " Икономедиа ", обвързвана със Соло: " История от междузвезди войни ", продължава до неделя в това число.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Соло: История от Междузвездни войни (6)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР