В повечето домове масата е централното място за събиране и

...
В повечето домове масата е централното място за събиране и
Коментари Харесай

Не дръжте тези неща на масата - на лошо е!

В множеството домове масата е централното място за събиране и другарство на фамилията. Но дали знаете, че има някои предмети, които не би трябвало да държите на масата? Те освен заетостта и замърсяват пространството, само че също по този начин могат да имат отрицателно влияние върху вашата сила и въодушевление.

В тази публикация ще разгледаме неразрешени предмети за масата.

Разхвърляни хартии и документи

Докато на масата може да имате нужни документи или бележки, значимо е да ги подредите и организирате. Неподредените хартии основават безпорядък и хаос, което може да пречи на фокуса и яснотата в мисленето ви.

Неизползвани електронни устройства

Смартфоните, таблетите или преносимите компютри, които не употребявате сега, не би трябвало да бъдат оставени на масата. Те освен притеглят вашето внимание, само че и основават дистракция и отклоняване от фамилните или обществените моменти.

Неестествени или увяхнали цветя

 Сухи цветя Снимка: Bru-nO / pixabay.com

Цветята могат да придадат прохлада и живост на масата, само че значимо е да избягвате неестествени или увяхнали цветя. Те могат да излъчват негативна сила и да понижат жизнеността на пространството.

Неподходящи декоративни предмети

Избягвайте слагането на предмети, които възбуждат отрицателни страсти или мисли на масата. Това може да включва предмети, свързани със стрес или мемоари за минали неприятности.

Раздърпани или нечисти кърпи

Не оставяйте раздърпани или нечисти кърпи на масата. Те основават усещане на незавършеност и немарливост. Около тях има застояла и нечиста сила. Използвайте чисти и подредени кърпи, които способстват за уют и грижа за пространството.

Острите или рискови предмети

 Не дръжте остри предмети на масата

Избягвайте държането на остри или рискови предмети на масата. Това може да включва ножове, ножици или други принадлежности, които могат да съставляват риск от пострадване. Подредете ги на безвредно място, надалеч от масата, с цел да се избегнат нежелани произшествия. Освен това такива предмети не се държат непрекъснато на масата, тъй като провокират чести разногласия вкъщи.

Негативни или противоречиви предмети

Използвайте масата като място за позитивност и естетика, като избягвате слагането на предмети, които възбуждат разногласия, отрицателни мисли или нездрави страсти. Това включва материали, книги или предмети, които основават напрежение или спорове в домашната конюнктура.

Придържането към тези елементарни рекомендации ще помогне да запазите вашата маса чиста, проведена и приятна за потребление. В резултат, ще създадете по-хармонична и приятна атмосфера в дома си, което ще се отрази позитивно както върху вас, по този начин и върху тези, които я посещават.

Вижте също:

- Предпазване на дома с ориз;

- Ветивер против зли сили в дома;

- Места в дома с негативна сила.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР