В повърхностния свят, в който живеем, изглежда, външният вид не

...
В повърхностния свят, в който живеем, изглежда, външният вид не
Коментари Харесай

Шок! Залята с киселина се влюби и сгоди... по телефона!

В повърхностния свят, в който живеем, наподобява, външният тип не просто играе значима роля, само че той е единственото нещо, в което хората се влюбват. Понякога, даже при съществуването на необикновен темперамент и добра същина, някой може да не желае да ги опознае поради външния тип. Но общоизвестен факт е, че всяко предписание си има изключение и не трябва да вършим сходни заключения чрез частни случаи, написа dnes.bg. Изключение прави индийска двойка, чиято обич не е от пръв взор, а от „ пръв звук”.

Лалита Бен Банси и брачният партньор й Рави Шанкар Сингх се влюбват незабавно щом чуват гласовете си, откакто дамата набира неверен телефонен номер. От тогава те всеки ден се чуват по телефона, а през днешния ден към този момент могат да се похвалят със свое лично семейство.

Банси е обезобразена след нахлуване от собствен родственик. Той я залива с киселина и се постанова момичето да се подложи на голям брой интервенции. Това скрива красивите ѝ черти, само че не за всички...Сингх ги намира в гласа ѝ, а по-късно и в същността ѝ.

„ Не се интересувам от положението на нейното лице. Тя е сладка.”, споделя младоженецът.

„ Кой би помислил, че след киселинна офанзива и 17 интервенции в миналото ще намеря любовта. Ето, че това се случи.”, споделя 26-годишното момиче по време на церемонията. За да се стигне до този прелестен миг, Банси набира по случайност номера на Сингх. Това е доказателство, че най-хубавите неща в живота не се случват по проект.

„ Разговорите продължаваха всекидневно. И по време на един от многото аз ѝ предложих. Влюбих се в гласа й.”, споделя Сингх.

Много двойки се влюбват в лицето на колегата и идва време, в което се развеждат. Но съгласно младата двойка тази орис няма да ги сполети, тъй като тяхната обич е на друго равнище – те не са се влюбили един в различен поради външни черти, а по-скоро поради добротата, скъпата същина и щастието, което подаряват на тях самите и на близките.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР