В постсъветското пространство е прието да се слагат тежки маси

...
В постсъветското пространство е прието да се слагат тежки маси
Коментари Харесай

Тази жена постоянно ходеше на погребенията на непознати хора, а ето каква се оказа истинската причина!

В постсъветското пространство е признато да се поставят тежки маси по всевъзможен мотив - щастлив или печален. Понякога наподобява по този начин, че множеството поканени идват не с цел да почетат паметта на някой или да отбележат нещо, а с цел да се наядат. Очевидно и на Запад има такова нещо.
Историята на Тереза Дойл от Бъркшър я споделя свещеникът от локалната църква. Цели 14 години дамата посещавала всичките погребения в окръга.

Тереза един път му споделила, че счита за свое свещено обвързване да посещава всичките църковни обреди, в това число и траурните. Божият човек предполагал, че дамата е доста вярваща, по тази причина не ѝ отказвал.



Но от кое място свещеникът да знае истината за държанието на Тереза?


Тереза Дойл неотдавна посетила заравяне, на което се прощавали с Катрин Уайтхед, която умряла много млада поради заболяването на Адисън.

Роднините изпаднали в неразбиране, когато видели непознатата жена. А тя без никакво терзание разговаряла с близки на починалата, тъпчейки се с храна след траурната гала.

" Натъпка си и двете бузи ", споделя майката на починалата. За роднините обаче Тереза била измислила красива история: с починалата се срещнали, до момента в който работили като келнерки в заведение.


Правдоподобно, нали? Само, че умрялата в никакъв случай не е била сервитьорка.


" Можете да ходите на утринните служби, вместо да изяждате храната от погребенията ", възмутила се майката на починалата. Дойл пък ѝ дала отговор много жестоко, казвайки, че не е нейна работа къде върви тя.

Роднините напряко побеснели от това, че 65-годишната жена нахлува в персоналния им живот, употребявайки миг на огромна тъга.

Информация за финансовото положение на Дойл не се оповестява, само че каквото и да е, то не може да бъде опрощение за държанието ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР