В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се

...
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се
Коментари Харесай

Следващата голяма монета: Топ 5 на претендентите за най-добра меме монета за 2024 г.

В непрекъснато развиващия се свят на криптовалутите меме монетите се трансфораха в неповторима и постоянно чаровна подгрупа на цифровите активи.

Тези монети, характеризиращи се със своя шеговит генезис и движен от общността подтик, превзеха въображението както на вложителите, по този начин и на интернет запалянковците. Макар че в началото меме монети като Dogecoin и Shiba Inu получиха популярност поради хумористичния си и лековерен темперамент, от този момент те се трансфораха във феномен с действителни финансови последствия.

Тъй като доста крипто запалянковци търсят идната огромна меме монета, беше направена оценка на най-новите пазарни трендове, разнообразни Web3 изявления и източници на крипто вести, с цел да бъде направен лист на кандидатите за купата най-хубавите меме монети за 2024 година



Този лист включва ButtChain , Dogecoin, Shiba Inu, Floki и Popcat.

Кратък лист на най-хубавите меме монети за 2024 година

1.ButtChain (BUTT): Хумористична нова меме монета, която се откроява като първата динамично ликвидна меме монета на Polygon.
2.Dogecoin (DOGE): Популярна меме монета с присъединяване на Shiba Inu.
3.Shiba Inu (SHIB): Вдъхновен от Dogecoin токен с поддръжка от общността.
4.Floki (FLOKI): Меме монета, кръстена на кучето на Илон Мъск.
5.Popcat (POPCAT): Криптовалута, основана на меме, с тенденциозна прелест.

Топ 5 на кандидатите за идната огромна меме монета през 2024 година

1. ButtChain (BUTT)

В началото на този лист е ButtChain , защото се отличава с хумористичния си брандинг и новаторски функционалности. Понастоящем във етапа на предварителна продажба ButtChain притегля вниманието в крипто пространството с помощта на гениалната си токеномика.

Освен занимателната си прелест, ButtChain сервира същинска иновация като първата в света меме монета с автоматизирана ликвидност на Polygon. Функциите за ликвидност на ButtChain, в това число системите за автоматизирана ликвидност и така наречен liquidity farming, са деликатно създадени, с цел да обезпечат безпроблемна търговия, откакто монетата бъде пусната на Uniswap.

ButtChain има и завладяваща Share and Earn реферална стратегия , която ви разрешава автоматизирано да печелите 20% от продажбите, които генерирате в MATIC. Тази система освен оказва помощ за популяризирането на плана по децентрализиран метод, само че и възнаграждава ранните вложители.

Като цяло ButtChain показва безапелационни причини като идната огромна меме монета. За тези, които се интересуват от ButtChain, можете да научите повече за плана на формалния уеб страница . Но побързайте! Цената на ButtChain се усилва всекидневно по време на предварителната продажба.

2.Dogecoin (DOGE)

Dogecoin започва като смешка през 2013 година с изображение на куче от породата шиба ину. Оттогава обаче тя си завоюва правилни почитатели и даже вниманието на известния бизнесмен Илон Мъск. Макар да няма съответен случай на приложимост, характерът на Dogecoin, който се управлява от общността, и игривата му персона го вършат известен избор.

3.Shiba Inu (SHIB)

Вдъхновена от Dogecoin, Shiba Inu прави още една крачка напред по тематиката за кучетата, като съставлява цяла екосистема, построена към породата Shiba Inu. Токените SHIB се употребяват в границите на тази екосистема, която включва децентрализирана борса (DEX) и развъдник за създатели на незаменяеми токени (NFT).

4.Floki (FLOKI)

Още една меме монета на тематика кучена, FLOKI, е основана в чест на домашният любим на Илон Мъск. Тя има за цел да бъде функционален токен с приложение в Play-to-Earn игри, NFT и благотворителни дарения.

5.Popcat (POPCAT)

Като се откъсва от кучетата, Popcat включва известното в интернет меме на сюрпризирана котка. Токените POPCAT в последно време станаха известни с помощта на директния темперамент на плана и безгрижната му личност на меме монета.

Какво прави меме монетите сполучливи?

Меме монетите, с техните леки тематики и интернет корени, се трансфораха в изненадваща мощ в света на криптовалутите. Но какво ги кара да се развиват? Няма магическа формула, само че няколко основни детайла не престават да се появяват.

  • Общността е цар: Силните, буйни общности подхранват меме монетите. „ Армията на Dogecoin “ е ослепителен образец за това, като популяризира информация и се застъпва за монетата.
  • Запомнящи се и настоящи: Меме монетите постоянно употребяват известни интернет смешки или културни препратки. Shiba Inu се възползва от известността на породата кучета шиба ину, а ButtChain употребява разнообразни известни герои. Тези връзки основават мигновена известност и провокират интерес.
  • Влияние на звезди: Подкрепата на известна персона може да докара до внезапно повишаване на цените (Илон Мъск и Dogecoin). Но въпреки всичко това е нож с две остриета – един отрицателен коментар може да провокира внезапен спад.
  • Отвъд вълнението, функционалността има значение: Макар че вълнението подхранва първичния триумф, същинската резистентност изисква повече. Някои меме монети, като ButtChain , изследват способи за затвърждаване на ликвидността и упорстват за дълготрайна търговия, откакто предварителната продажба на монетата стане налична за обществеността.

Заключение по тематиката за идващите огромни кандидати от бранша на меме монети

Коя ще е идната огромна меме монета, може единствено да се допусна. Но едно нещо е несъмнено: меме монетите няма да изчезнат на никое място. Със своята неповторима комбинация от комизъм, общественост и нововъведения те не престават да бъдат очарователна част от пейзажа на криптовалутите. Независимо дали сте умел крипто запалянко или просто сте любопитни за този интернет феномен, да следите главните кандидати като ButtChain , Dogecoin, Shiba Inu, Floki и Popcat, сигурно ще бъде занимателно пътешестване.

Не забравяйте: Всички криптовалути носят присъщи опасности и са нестабилни. Крипто запалянковците би трябвало да се ориентират в пазара, като имат поради дължимата грижа. Тази публикация не съставлява финансов съвет.

Посетете формалния уеб страница, с цел да научите повече за функционалностите, механиката и нововъведенията на ButtChain. Присъединете се към придвижването в този момент!


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР