В последствие той е убит от два куршума изстреляни в

...
В последствие той е убит от два куршума изстреляни в
Коментари Харесай

Нови Зловещи Подробности! Вижте Какво Откриха В Поршето На Джордже След Убийството! Ето Кой Го Поръча!

В следствие той е погубен от два патрона изстреляни в страничното стъкло.

„ Човекът е пътувал в автомобила си, а по-късно наподобява като че ли е опитал да отбие от пътя “, твърди Мак Маомезулу, представител на полицията в Йоханесбург. „ Той като че ли се е опитвал да избяга. Изминал е 100 метра и е опитал да слезе от колата, само че е паднал и е умрял от раните си. Когато го намерихме, към него бяха пръснати портфейла му, визитки, телефон, а в ръка държеше револвер. Не приличаше на грабеж “, споделя още представителят на полицията, написа разкрития.ком.

Междувременно сръбските медии излязоха със мнение, че най-вероятно убийството на Михалевич има връзка с разделянето на сръбските босове в ЮАР. В последните пет месеца още четирима са убити — двама от тях показно, както и Михалевич.

За фамилията се твърди, че извънредно набожно и че са виждани постоянно в локалната черква. Също по този начин се твърди, че те в никакъв случай не са били в центъра, на каквито и да е кавги. Въпреки това бизнесът на Михалевич с диаманти, както и връзките му с Радован Крайчич, може да са в основата на случая. Друга версия гласи, че Михалевич е имал връзки със Земунския клан. И точно от там са поръчали убийството му.

„ Към този миг остава неразбираема повода за стрелбата. Не знаем и кой е поръчал убийството. Разследването продължава “, настояват управляващите. Говорителят на полицията в Йоханесбург разкри само, че в ръката на боса е имало заредено оръжие, а също и че е направил опит да избяга. Междувременно Наталия Гуркова приключи всичките си всемирски изяви. Много е евентуално миската даже да е отвън страната, с цел да дава показания по отношение на бизнеса на брачна половинка си.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР