В последното издание на Шоуто на Слави по bTV Слави

...
В последното издание на Шоуто на Слави по bTV Слави
Коментари Харесай

Слави обяви, че ще прави политически и телевизионен проект

В последното издание на " Шоуто на Слави " по bTV Слави Трифонов разгласи, че ще прави политически план, който ще се споделя " Няма такава страна ". Освен това екипът на Слави приготвя и ефирен план, който ще носи името " Седем-Осми ", каквото е и наименованието на продуцентската къща на Трифонов (Seven/Еight).
" На мен ми пука, на моите сътрудници, с които имам достойнството да работя, също им пука. Тъй като аз и моите сътрудници тук се усещаме несвободни, ние напущаме bTV, признателни сме на малкия екран. Ще създадем личен ефирен артикул, който ще стартираме след 15 септември, разгласи още Трифонов в края на предаването.
" Искам да ви благодаря, че 4176 пъти ние бяхме дружно! " Това пък бяха едни от първите думи на Слави към публиката в студиото и феновете пред телевизионните екрани първоначално само че Шоуто довечера (31 юли). " Показах ви голяма част от целия си екип, тъй като моите сътрудници са моето семейство. Благодаря ви, мъчно ми е да загатна всички 150 души поотделно. Справихте се ужасно! Телевизията се прави с хора, с екип ", съобщи още водещият.
Как мина последният 4176-ти епизод на Шоуто, четете тук.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР