В последно време знаменитостите все по-често бързат да се похвалят

...
В последно време знаменитостите все по-често бързат да се похвалят
Коментари Харесай

Това е причината защо Меган Маркъл умишлено не отслабва след раждането

В последно време звездите все по-често бързат да се похвалят със стройна фигура след раждане.

В името на това да блестят пред обективите на камерите в прилепнали тоалети, те са подготвени да заменят скъпоценното си време с новородените с изморителни тренировки.

Скандалните аргументи всички да ненавиждат до лудост Меган Маркъл

При това тази фикс идея към този момент се среща много постоянно освен измежду звездите, само че и измежду елементарните дами.

Някои незабавно стартират диета, а други залагат на спорта, по-смелите се вземат решение на липосукция.




Меган Маркъл обаче, която роди наследник доскоро повече от два месеца, не бърза да отслабва.

Диета по холивудски смъква 5 кг за 7 дни

Херцогинята на Съсекс посети няколко мероприятия, по време на които нейните фенове видяха, че тя след раждането е качила още някое друго килце.



Естествено, незабавно бе направено съпоставяне с Кейт Мидълтън, която изглеждаше няколко часа след последното си раждане по този начин, като че ли в никакъв случай не е раждала. Не е учудващо, че това бе чакано и от Меган Маркъл.

Американската обаче и тук прояви своя непокорен темперамент - тя сподели по какъв начин би трябвало да наподобява тялото на дамата, която напълно скоро е станала майка.

Когато херцогинята на Съсекс се появи в прилепнала рокля, то върху нея се изля цяла вълна от рецензии. Някои консуматори в мрежата означиха, че Меган би могла да скрие непотребните килограми с по-свободни облекла.

Но се откриха и такива, които поддържаха херцогинята. Хората означиха, че брачната половинка на принц Хари задава вярна здравословна мода и ѝ благодариха за честността и бодипозитива.

Източници оповестиха, че Меган е отказала да се подлага на каквито и да е диети, до момента в който кърми детето си. Херцогинята постоянно не спи по нощите, с цел да кърми детето си, тъй като Арчи е постоянно гладно момче.



Кралският фотограф Кейти Никол описа: "Меган не посещава фитнеса, тя не бърза да си връща формата. Тя изобщо не тренира, даже няма гирички. Тя се любува на това време ".

През цялата си бременност херцогинята не спря да се занимава с обичаната си йога, тъй като тя ѝ помагаше да се отпусне и концентрира върху значимото.

Меган Маркъл се реши на самобитна гражданска война - да покаже по какъв начин наподобява действителното майчинство на всяка една жена, била то популярна или не.



Херцогинята единствено може да бъде похвалена за това!

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР