В последно време в Русия много са се загрижили за

...
В последно време в Русия много са се загрижили за
Коментари Харесай

Руската партия“ в Полша претворява в живота сценариите на Путин

В последно време в Русия доста са се загрижили за нас. „ Унгария и Полша пазят обичайните полезности, те споделят, че цялата тази политика, обвързвана с мигрантите и ЛГБТ, не е подобаваща за тях. А Старата Европа отговора: приспособявайте се или ще ви глобяваме “. Така политологът Сергей Кургинян, постоянен участник в излъчвания на съветския Първи канал, разяснява желанието на Варшава и Будапеща да наложи несъгласие на бюджета на Европейски Съюз.

Главният пропагандист на съветската телевизия Дмитрий Кисельов означи, че се възнамерява част от бюджета на Европейски Съюз да се насочи за битка с следствията от пандемията. „ Но има изискване. Получателите са длъжни да съблюдават правилата на върховенството на правото в Европейски Съюз. Тоест, да извършват всички решения на Брюксел, в това число да одобряват концепцията на отворени порти във връзка с мигрантите и да извършват квотите за разселване на бежанци “, изяснява той.

Преключвам на TVP (полската телевизия) и слушам томчно същото, единствено че на полски. В материал под заглавие „ Идеологическият гнет в Европейския съюз “ ми описват, че Брюксел се готви на вкара правилото „ пари против господство на правото “, стремейки се на принуди Полша да одобри мигранти.

В Кремъл от дълго време влагат в това в Полша да се появят хора, говорещи и настоящи в сходство с съветските ползи. Най-после го дочакаха. Вече самият Ярослав Качински звучи като съветски пропагандист, убеждавайки, че Европейски Съюз е нещо по-лошо от ССССР. „ Даже в изискванията на комунизма можеше да се отстояват избрани сфери на човешка независимост, право на избор.... Сега органите на Европейски Съюз (...) изискват от нас, да преосмислим цялата си просвета, да отхвърлим всичко, което е най-важно за нас “, сподели той в изявление за „ Газета полска цодзенне “. Припяваше му министърът на образованието Пшемислав Чарнек: „ В Европа всичко стана по-лошо, в сравнение с беше при комунизма и Съветския съюз “. Редиците на „ съветската партия “ в Полша нарастват, а нейната активност се засилва.

„ Достатъчно “
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР