В последно време поп-фолк певицата Андреа обича да си говори

...
В последно време поп-фолк певицата Андреа обича да си говори
Коментари Харесай

Признание от Андреа: Никога не е ползвала Photoshop за снимките си! Певицата свали 10 кг. за месец

В последно време поп-фолк певицата Андреа обича да си " приказва " с почитателите си в Instagram. Тя постоянно им дава опцията да ѝ задават въпроси, а те не се свенят да го вършат. Най-често въпросите са свързани с любовта, връзките, само че истината е, че тези въпроси омръзнаха даже на задаващите ги. 

Виж още: Има ли пластични корекции Парис Хилтън? Блондинката с безапелационен отговор 

В последната порция на въпроси и отговори обаче Андреа призна някои по-различни обстоятелства, с които прикова вниманието ни. Така да вземем за пример тя е свалила цели 10 кг. и то за 1 месец! Как обаче го е постигнала, тя не показа. 

Виж още: Камелия с нова фотография ПРЕДИ и СЛЕД корекцията, а Глория разяснява новия нос на колежката си 

Сред другите въпроси, които ѝ зададоха, имаше и подобен дали обработва с Photoshop фотосите си. " Не, в никакъв случай ", написа на латиница певицата, с което озадачи почитателите си, които постоянно я упрекват, че манипулира фотосите си.

Виж още: Бременна ли? Жанета Осипова показва обилни и секси форми в прилепнало облекло

Андреа бе запитана и за какво е напуснала продуцентите си. Тя отговори, че тогава си е мислела, че има човек, на който може да разчита. Вероятно певицата засяга някогашния си, боксьора Кубрат Пулев, с който се разделиха предходната година.

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР