В последно време на принц Хари и Меган Маркъл никак

...
В последно време на принц Хари и Меган Маркъл никак
Коментари Харесай

Сламката, за която удавниците Хари и Меган ще се хванат

В последно време на принц Хари и Меган Маркъл по никакъв начин не им върви - както в персонален, по този начин в професионален проект. Американската им фантазия се оказа по-скоро заблуда и съпрузите не стопират да губят не само близки другари, само че и професионални задължения. А в този момент, когато се устоят сами, това може да се окаже пагубно за метода на живот, на който са привикнали.
 Меган Маркъл, 42-ият й рожден ден и по какъв начин ще го прекара
Меган Маркъл и проектите й за един специфичен ден

Как ще прекара празника си

Наскоро разбрахме, че платформата Spotify приключи контракта си с продуцентската къща на двойката Archwell, което за тях значи милиони долари загуба. Поне от Netflix ни увериха, че не престават партньорството си в Хари и Меган и ни оставиха в очакване какво ново ще последва от него.

На есен бял свят ще види документалната поредност за игрите за военни ветерани Invictus, а докато я чакаме се популяризира информация за още един амбициозен план, с който двамата са се нагърбили. И за всички е ясно, че това е последният им късмет да се потвърдят - или ще успеят, или неуспехът им ще бъде цялостен.
 Снимка 629016

Според източници, представени от The Sun, принц Хари и са платили над пет милиона $ за правата за екранизиране на романа Meet Me At The Lake от Карли Форчън. Книгата излезе на пазара зад океана през май тази година и постигна завиден триумф.

Плановете на съпрузите са да продуцират филм на основата на книгата за стрийминг платформата, с която имат подписан контракт. Това ще бъде първото им начинание, в което ще са в ролята единствено на продуценти, няма да бъдат пред камерата и ще избягат от документалността към художествената небивалица. Очевидно към този момент не е останало нищо неразказано от някогашния им кралски живот. А историята, която желаят да пресъздадат, сигурно не е определена инцидентно. 

Meet Me at the Lake by Carley Fortune is a fun summer read that transports the reader to Toronto and especially to the Muskoka region: my review
— CLM (@ConMartin)
Романтичният разказ споделя за мъж и жена, които се срещат през 30-те си години и се влюбват. В него се загатва за загуба на родител в автомобилна злополука и се засягат все значими за Хари и Меган тематики като психологичното здраве, контузиите от детството и следродилната меланхолия. Не липсват и горещи подиуми, както и приложимост на опиати. Действието се развива в Канада, където някогашната актриса живееше, преди да стане херцогиня.
 Как наподобява домът на принц Хари и Меган Маркъл
Как наподобява домът на принц Хари и Меган Маркъл

И какво значение имат две дървета

Все още няма съответна информация от Netflix за плана, в който принц Хари и Меган Маркъл ще влязат в ролята на продуценти. Очаква се обаче работата по него да се забави поради стачката на сценаристите в Холивуд. Няма да им е елементарно и да подберат най-хубавия актьорски състав. А в случай че за изненада на мнозина амбициозното им начинание се окаже сполучливо, вратите на Меката на киното може да се отворят за тях и да ги избави от тотално крушение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР