В последно време, на официалната страница на китайския производител Huawei

...
В последно време, на официалната страница на китайския производител Huawei
Коментари Харесай

Капацитетът на батерията в Huawei Mate 10 ще бъде 4000 mah

В последно време, на формалната страница на китайския производител Huawei в обществената мрежа Twitter, искрено се изобилства от тийзъри на идния флагмански смарт телефон Huawei Mate 10 , който, в случай че се има вяра на скорошните осведомителни течове, ще излезе на пазара в четири версии и с истинските софтуерни благоприятни условия. И в случай че всички предходни тийзъри са много неразбираеми и не съдържат никакви детайлности, то новите изображения са много съответни и демонстрират точния потенциал на батерията.

Така, потенциалът на батерията на Huawei Mate 10 ще доближи приличните 4000 mah , което е доста повече, в сравнение с при всеки от смарт телефоните, с които устройството на китайския производител би трябвало да се конкурира. За да не бъдем неоснователни, ще кажем, че Galaxy Note8 – 3300 mah, iPhone, X – 2716 mah, LG V30 – 3300 mah, Xperia XZ Premium – 3230 mah, Xiaomi Mi Mix 2 – 3400 mah и Pixel 2 XL почти – 3520 мА•ч. Разбира се, би трябвало да си спомним и за Xiaomi Mi Max 2, чиято батерия е 5300 mah, само че тази “птица” е с малко по-друг полет.

Производителят дава обещание, че Huawei Mate 10 ще може да работи без презареждане “цял ден”, въпреки, че почтено казано, от този тип батерия и 10-нанометровия процесор би трябвало да получим по-впечатляваща самостоятелност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР