В последно време Motorola се радва на известен успех със

...
В последно време Motorola се радва на известен успех със
Коментари Харесай

Слуховете около Motorola вещаят мрачно бъдеще за компанията

В последно време Motorola се радва на прочут триумф със своите налични серии G и Е, само че нови клюки настояват, че компанията настойчиво върви надолу.

Всичко стартира с информацията от чиновник на Motorola в офиса ѝ в Чикаго, че там персоналният състав на практика е понижен на половина.

Версиите на компанията и нейните чиновници разумно се разминават. Според притежателя ѝ Lenovo, тези съкращения са част от световен продължаващ развой, който е разгласен още още в края на 2017 година Действително работата на офиса в Чикаго е понижена, само че това не е довело до уволнението на половината чиновници в него. С други думи, китайската компания смята слуховете за пресилени и не като показателни за по-голяма рецесия.

Неяснота има и към бъдещето на някои от сериите телефони на Motorola. Малък стартъп, който показа нова трансформация за клавиатура за Moto Z на CES 2018, разгласи че уволненията оказват огромно въздействие върху обстановката, защото Motorola не може да одобри техните софтуерни ъпдейти за джаджата. Запитан дали това значи, че Motorola ще спре със Moto Z серията след стартирането на Moto Z, той отвръща:

„Ако би трябвало да съм почтен, наподобява още по-лошо“.

Какво значи всичко това за бъдещето на Motorola? За момента е мъчно да се каже, само че несъмнено наподобява, че нещо огромно и неприятно следва. Актуалните модели на компанията за 2018 година евентуално няма да бъдат наранени, само че бъдещето оттатък тях наподобява притеснително .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР