В последно време много производители на дрехи поставят акцент не

...
В последно време много производители на дрехи поставят акцент не
Коментари Харесай

"Шортите против изнасилване" се оказаха тотален хит, германките ги разграбиха за броени секунди

В последно време доста производители на облекла слагат акцент не толкоз върху истинския външен тип на изделието, колкото на неговата деловитост. Именно с помощта на това одеждите престават да са просто красиви предмети в дрешника, а извършват и нови спомагателни функционалности.
Германската компания Tecos GmbH е създала специфични спортни къси панталони за отбрана на дами от обезчестяване. Въпросният продукт едвам се бе появил в продажба и беше разграбен като топъл самун от младите германки.

Авторът на това извънредно откритие е Сандра Сеилз, която трима младежи също се пробвали да изнасилят на 15-годишна възраст. Момичето извадило шанс, избавил я инцидентен минувач. След това тя решила да сътвори лична фешън линия.



Шортите се ушиват от здрав материал, резистентен на отрязване. Също по този начин, в тях е внедрен катанец с код, по тази причина те могат да бъдат съблечени единствено след вкарването на тайната композиция. Черешката на тортата в изделието е специфичен пръстен. Ако той бъде разкъсан, стартира да вие сирена.


Що се отнася до външния тип и комфорт, късите панталони могат да бъдат скрити под всякакво облекло. Шортите прилепват компактно към тялото. Те се ушиват от материали, които не могат да провокират дискомфорт.



Шортите обаче костват 150 евро. Тази висока цена обаче не съумя да изплаши купувачите. Първата партида от 150 бройки бяха разпродадени безусловно за няколко секунди. 80% от купувачите са германки.

Сандра Сеилз признава, че тя не е очаквала такова търсене. Тя възнамерява да развива своя фешън бизнес и да разшири географията на продажбите и в Индия. тя е уверена, че увеличението на търсенето ще докара до рухване на цената. Това значи, че безвредните къси панталони ще бъдат налични за повече дами.

По-рано за изобретяването на сходно долни дрехи заяви американската компания AR Wear. Става дума за по-опростен вид. В неговата структура се употребяват единствено колани, които обгръщат талията и краката. Тоест, бельото се вижда отдолу под облеклата.

Тогава основателите на бельото бяха засипани от рецензии. В своята рекламна акция те обявиха, че желаят да показват артикул за дами и девойки, който ще им подсигурява най-хубавата отбрана от опити за обезчестяване.

На това в мрежата дадоха отговор: " Гащичките със самобитните катинари фактически ли са основани за предотвратяваме на изнасилвания или това е опит да се експлоатират женските страхове за облага? ".


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР