В последно време Мелания Тръмп си позволява да говори и

...
В последно време Мелания Тръмп си позволява да говори и
Коментари Харесай

Обича ли Мелания Тръмп Доналд

В последно време Мелания Тръмп си разрешава да приказва и да споделя доста повече от по всяко време било. На какво се дължи тази смяна в държанието й можем единствено да гадаем, а отговорите й в първото независимо изявление, което даде неотдавна, ни навеждат към правилните догатки.

Първата дама на Съединени американски щати освен за първи път дава изявление, само че и за първи път приказва искрено за персоналния си живот и брака с Доналд Тръмп. И несъмнено има какво да каже, макар че още веднъж много остана прикрито. Но ето какво разбрахме от думите й за ABC News.

Покрай въпросите за дамите, техните права и половото принуждение, Мелания Тръмп отговори с половин уста и на няколко неуместни въпроса. " Вие споменахте, че към момента имате страховит брак, обичате ли своя брачен партньор? ", пита водещият. А Първата дама дава отговор сбито " Да, добре сме, да " .

 Снимка 386325

Някак не съумя да ни убеди, че всичко сред тях е наред , само че и едва ли имаше това за цел. По мотив съмненията, че президентът е кръшкал и продължава да й кръшка, Мелания съобщи, че няма време да мисли за хипотетичните му афери, тъй като има доста по-важни неща, са които да се занимава.

Сексуалните случки на брачна половинка й не били нейна грижа. Да, съвсем й повярвахме... Но очевидно се пробва сама себе си да убеди, а и към момента не е събрала толкоз храброст, с цел да назове нещата с същинските им имена.

 Защо Мелания Тръмп се скара на репортерите
Защо Мелания Тръмп се скара на репортерите

Когато брачният партньор й не е до нея

По думите на мисис Тръмп, множеството неща, които се приказват за брака й, са измислици, изфабрикувани от едни и други хора с съответна цел. Без повече пояснения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР