В последно време Мария Илиева видимо е отслабнала, научи HotArena.

...
В последно време Мария Илиева видимо е отслабнала, научи HotArena.
Коментари Харесай

Мария Илиева отслабна за лятото, вече не тресе едро дупе! Певицата свали 8 килограма с кето диета

В последно време Мария Илиева очевидно е отслабнала, научи HotArena.

Изпълнителката, станала именита с огромното си дупе още преди международната мода на гигантските задници, към този момент не се тормози да се демонстрира в изрязани къси панталони, впити облекла и бански. По време на бременността си тя качи близо 20 кила и след раждането полагаше неимоверни старания да ги смъкна, само че до неотдавна манекенските ограничения бяха единствено мираж за нея. Въпреки непрестанните диети, поп звездата мъчно успяваше да задържи постигнатите резултати, само че не щеш ли настъпването на лятото я стимулирало да стопи паласките, писа „ Уикенд “. 

Запознати издават, че Илиева стопила непотребните тлъстини с доста ограничавания. Тя си сложила за цел да смъкне останалите 7-8 кг след раждaнето и съумяла да го реализира. Още в шоуто „ Като две капки вода ” певицата изглеждаше отслабнала, само че в този момент позитивната смяна във фигурата й е още по-видима. 

За да се втали, Илиева предходна на по този начин модерната сега кето диета – режим с ниско наличие на въглехидрати и богат банкет на мазнини . Тя консумирала най-вече месо, яйца и зеленчуци. Стараела се в свободното си време да спортува, само че в последно време рядко й оставало такова, тъй като лятото за нея бил претрупан сезон откъм музикални участия. 

Възможно е и нова обич да е повлияла върху отслабването на Мария. Тя от дълго време разгласи, че се е разделила с бащата на сина си. Говори се, че при започване на годината е имала алъш-вериш с сътрудника си Петър Бонев, който от години я харесвал, само че певицата настойчиво мълчи по този въпрос. Тя рядко приказва за персоналния си живот и избира вниманието на феновете й да е концентрирано върху работата й. 

Макар че едногодишният й наследник Александър е още в нежна възраст, певицата побърза да се върне на работа скоро след раждането и в този момент сполучливо съчетава персоналните и професионалните си задължения. В момента тя е отдадена на турнето си и обикаля най-големите градове в България, само че хлапето пътува с нея - до момента в който певицата е на сцената, за дребния Сашко се грижи детегледачка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР