В последно време интересът към бившия футболист Благой Георгиев не

...
В последно време интересът към бившия футболист Благой Георгиев не
Коментари Харесай

WTF?! Джизъса не прилича на себе си, отслабна драстично! Но защо му се подиграват

В последно време ползата към някогашния футболист Благой Георгиев не стопира. Ако би трябвало да сме откровени обаче, и той се постара това да е по този начин. Джизъса притегли вниманието към себе си с раздялата със Златка Райкова, новата си връзка, следващата женитба и красивата жена до себе си.

Е, в този момент го направи само с една своя фотография. От спа център. 

Виж още: Истината става ясно! Сузанита с нова порция закани към татко си, заприказва за депресия 

На фотографията нагоре футболистът е на съветска баня - тип парно помещение с дървени пейки и печка за дърва. Но усещане прави формата му - той е плашещо слаб! И помен не е останал от впечатляващата му физика отпреди единствено няколко месеца. Мистерия обаче остава за какво го нарекоха " палячо " под фотографията.

Джизъса бе извънредно непоколебим в поста си, което сигурно е дало отражение на физиката му. Освен това той тренира всеки ден, без изключение - даже и на 1 януари. 

Що се отнася до празниците, които към този момент отминаха, футболната ни легенда ги посрещна с новата си брачна половинка Полина. Двамата си останаха в София, а за новогодишната нощ при тях бяха и децата на Георгиев от връзката му с Христина Витанова.

Виж още: Прошка няма! Джулката чества ЧРД на сина си, таткото - без покана

Интересен е въпросът в какви връзки е Полина с децата на Джизъса. Наскоро тя беше запитана дали са се сприятелили и отговорът към този момент е негативен. Тя беше безапелационна, че към този момент тематиката за общо дете не стои на дневен ред, а разликата в годините им се усещала. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР