В последният си ден като председател на Европейската комисия, Жан-Клод

...
В последният си ден като председател на Европейската комисия, Жан-Клод
Коментари Харесай

Юнкер имал „рисунка“ на Борисов в офиса си

В последният си ден като ръководител на Европейската комисия, Жан-Клод Юнкер означи напускането си с коментар в " Политико ", в който направи равносметка на миналите дни и своята работа на виновния пост.

Специално внимание ръководителят на Европейската комисия отдели на връзката си с българската страна, и най-много с премиера Бойко Борисов.

„ Един от най-умелите комуникатори измежду министър председателите, с които имах удоволствието да работя, е някой, с който в никакъв случай не съм споделял общ език (въпреки че се считам за избран тип полиглот): моят другар Бойко Борисов. Когато през 2015 година той се опита да ми изясни смисъла на много комплицирания план „ Южен поток “ за енергийната сигурност в България и прилежащия район, той го направи без брифинг и без потребление на думи, а единствено посредством няколко драсканици на лист хартия. Бях толкоз впечатлен от неговото произведение на изкуството, че го рамкирах и го сложих на стената в офиса си, като увещание за значимостта на енергийната взаимосвързаност “, съобщи Юнкер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР