В последния уикенд на 2017 г. очаквайте специални издания на

...
В последния уикенд на 2017 г. очаквайте специални издания на
Коментари Харесай

„Събуди се със специално издание преди Нова година

В последния уикенд на 2017 година очаквайте специфични издания на предаването „ Събуди се " с водещ Мира Иванова.

Синът на холивудската легенда Никълъс Кейдж застава пред Ива Софиянска – Божкова в рубриката „ Говори с Ива “. Какво е да наследиш гения и гените на великия си татко, а режисьорът Франсис Форд Копола да ти е непосредствен родственик. Дали живееш в сянката им и дали фантазиите ти са свързани с следващ „ Оскар “ за фамилията. Отговорите на тези въпроси очаквайте в събота в „ Събуди се “.

Ден преди Нова година ще ни подгрее изпълнителят на „ Побелях и одъртявам “ Сашо Роман. Спомените му за годините обратно във времето, за цялостните кръчми и живота в квартала – очаквайте в изявление на Мира Иванова.

За край на тази година в късите си разкази Мария Йотова ни среща с един духов оркестър, който може да свири всичко от българска музика до „ Деспасито “. Кои са те и какво ги стимулира да не престават да свирят – ще видите в събота.

На 31 декември 2017 година – ден преди България да поеме европредседателството, водещата Мира Иванова ще ви срещне с отрасловия министър Лиляна Павлова. Готова ли е страната ни да поеме европейските политици и ще бъде ли блокирана столицата поради мощното наличие от Европа – очаквайте този значим диалог в „ Събуди се “. Мира Иванова инспектира и предизвика организацията и подготовката на България за този исторически миг.

В последния ден от годината ще ви срещнем и с обичаната българска актриса Марта Вачкова и нейната майка. Двете генерации дами ще опишат мемоари за великия артист Григор Вачков - какъв е бил той като татко и брачен партньор и какъв брой разнообразни са били функциите му в живота и на сцената.

Какво ни чака през 2018 година? На този въпрос в студиото на „ Събуди се “ пред Мира Иванова ще отговори един от най-хубавите астролози у нас – Оксана.

Сутринта преди Нова година очаквайте и изявлението на Мариян Станков – Мон Дьо с националната фаворитка Николина Чакърдъкова - една безпощадна изповед от първо лице.

Не пропускайте "Събуди се " в празничните 30 и 31 декември с водещ Мира Иванова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР