В последния си мач от за Мондиал 2022 Англия записа

...
В последния си мач от за Мондиал 2022 Англия записа
Коментари Харесай

Ножичен удар в аут + ръка високо горе = странна дузпа и гол 3/10 за Англия

В последния си мач от за Мондиал 2022 Англия записа един от най-разгромните триумфи в цялата си история, отбелязвайки даже и двуцифрен брой попадения, откакто надви с 10:0 над " футболното джудже " Сан Марино.
Излишно е да се отбелязва голямото превъзходство на " трите лъва " поради меко казано безапелационната разлика. При резултат от 2:0 обаче се стигна до много любопитен миг от срещата, който докара и до третото попадение.
Тогава играчите на Гарет Саутгейт получиха правото да изпълнят дузпа, която след това бе осъществена от Хари Кейн. Това постави и началото на фурията от 4 бързи гола за по-малко от 15 минути единствено на името на Кейн.
11-метровият углавен удар обаче остави подозрения. Ситуацията бе следната - топката бе центрирана към Фил Фоудън, който опита непряк удар. Изстрелът му видно излизаше в навън, само че по пътя си закачи леко дланта на футболист на Сан Марино, който необяснимо бе вдигнал ръката си нагоре, като че ли имайки искания.
Съдията отсъди навън и вратарят се приготви да го извърши, само че тогава се намеси ВАР и алармира на рефера за случилото се, като в последна сметка обстановката приключи с дузпа, която бе вкарана. Вижте фрагментите във видеото по-долу. Информирайте се .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР