В последния си мач от Висшата лига, Саутхемптън направи пълен

...
В последния си мач от Висшата лига, Саутхемптън направи пълен
Коментари Харесай

Голям рекорд на Дейвид Бекъм е напът да бъде счупен

В последния си мач от Висшата лига, Саутхемптън направи цялостен поврат, с цел да завоюва с 2:1 против Евертън. Амаду Онана откри резултата, само че Джеймс Уорд-Праус изравни незабавно след почивката на полувремето, преди да извърши своя специалитет от директен свободен удар, с цел да донесе цялостния комплект точки на " светците ".

" Той беше извънреден. Когато дойдох в клуба, първият ми диалог с него беше 10 минути, откакто той не беше определен за тима на Англия. От този миг той е световна класа за мен. Начинът, по който беше в близост и методът, по който реагира - в този момент виждаме неговите осъществявания, които са стимулирани и задвижвани.

Сигурен съм, че ще усъвършенства върха на Бекъм. Мисля, че той ще играе във Висшата лига още няколко години и качеството няма да намалее по никакъв метод. Освен в случай че някой не пристигна и не му отреже десен крайник, мисля, че този връх е заплашен. Той е един от най-хубавите техници, които съм виждал, постоянството, което демонстрира, е от международна класа ", съобщи треньора на " светците " Нейтън Джоунс.

Уорд-Праус към този момент е единствено на два гола от свободни удара от равнене на върха на Дейвид Бекъм от 18 гола от фалове. Като се има поради, че капитанът на клуба рядко пропуща мач на Саутхемптън, не е чудно, че Джоунс е толкоз сигурен, че върхът ще бъде задминат скоро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР