В последния сезон нямаше нито една голяма звезда, продуцентите изпробваха

...
В последния сезон нямаше нито една голяма звезда, продуцентите изпробваха
Коментари Харесай

Драмата Приключи! Вече Никога Няма Да Гледаме Биг Брадър!

В последния сезон нямаше нито една огромна звезда, продуцентите изпробваха да вършат рейтинг с треторазрядни звезди. Удариха на камък и рейтингът им падна стремглаво. Дори и да се навие някоя от огромните ни звезди, то тя желае доста пари и подписва специфичен контракт, посредством който връзва ръцете на продуцентите и те по никакъв метод не могат да ги употребяват пълноценно за шоуто.

Носят се клюки и за още една причина, довела до прекъсването на предаването. Продуцентите в България получили отвод да вършат предаването в България от първоизточниците в Холандия.

Именно там се заражда концепцията за такова шоу, в което избран брой участници живеят в къща за към 2-3 месеца под непрекъснатото наблюдаване на телевизионните камери.

Пробно предаването потегля през 1999-та година, само че от този момент има разновидности по целия свят – Англия, Австралия, Германия Канада, Испания, Съединени американски щати, в това число и в България. В България първият сезон започва през 2004-та година с елементарни участници. Две години по-късно в Къщата на шоуто заживяват и известни персони, а Константин е първият победител в предаването.

„ Биг Брадър “ стопира дефинитивно в България сн. Facebook

Името на шоуто произлиза от романа „ 1984 “ на Джордж Оруел, в който Големият брат ръководи диктатурата си като непрестанно следи поданиците си посредством техните телевизионни екрани и им припомня това с фразата: „ Големият брат те следи “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР