В последния сблъсък от 20-я кръг на Националната Баскетболна Лига

...
В последния сблъсък от 20-я кръг на Националната Баскетболна Лига
Коментари Харесай

Прогнозата на Бойко Младенов пред Sportal.bg: Черно море е по-мотивиран от Ямбол за победата

В последния конфликт от 20-я кръг на Националната Баскетболна Лига Черно море Тича гостува на Ямбол . Преди мача Sportal.bg още веднъж се довери на способеното мнение на някогашния баскетболен национал Бойко Младенов.

Ямбол – Черно море Тича

(08.03 – 19:00 ч.)

Това е дерби, въпреки и на дъното. Ще бъде един от много забавните мачове. Черно море към този момент е по-конкурентоспособен тим. Но пък на всички е ясно, че баскетболистите на Ямбол играят ужасно като домакини. Няма кой да оспори това. Винаги могат да изненадат някой от любимците в шампионата. Дори и без аудитория, те си знаят всеки ъгъл в залата и доста добре се възползват от това.

Черно море има огромна упоритост да завоюва и считам, че това ще е по-мотивираният тим. Варненци се нуждаят от още една победа, с цел да не бъде тотално прогнил сезонът им. Затова бих планувал, че Черно море ще победи.

Има мачове, които съумяват да стимулират целия тим и този мач е един от тези.

Ямбол мисли за Купата на България, до момента в който тимът на Патрика няма да взе участие.

Ако гостите съумеят да се сплотят и да играят групово, срещата ще бъде много близка по ефикасност, няма да има някакви големи разлики. С повече мотивация и предпочитание биха могли да завоюват този мач.

Фаворит: Черно море Тича

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР