В последния от поредицата почивни дни от полицията очакват засилен

...
В последния от поредицата почивни дни от полицията очакват засилен
Коментари Харесай

Полицията съветва прибиращите се към София да ползват Подбалканския път

В последния от поредицата почивни дни от полицията чакат засилен трафик по автомагистрала " Тракия " в посока София. От полицията предлагат на водачите - в това число и поради ремонтните в някои сектори на автомагистралата, да употребяват по-слабо натоварения Подбалкански път.

За облекчение от през днешния ден до 9 май, неделя - по " Тракия " в региона на жп надлеза при 159-и километър ще има две ленти за София и една за Бургас.

Това оповестяват от Пътната организация, както и прецизират, че ремонтите постановат трафикът се прави в двете посоки в платното за Бургас.

Отново поради ремонт е лимитирано и придвижването в сектора сред пътните възли " Чирпан - Изток " и " Стара Загора " на автомагистралата.

Общо 497 569 транспортни средства са излезли от София на 29 и 30 април - в последния работен и в първия почивен ден по Великден, регистрират трафик камерите на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Най-много транспортни средства в посока Бургас са минали по Автомагистрала " Тракия " - 225 048. След това е Автомагистрала " Хемус " - 128 700 МПС, Автомагистрала " Струма " - 46 605, пътя София-Калотина - 53 233, трасето през Искърското дефиле /път-II-16/ - 24 077, и Подбалканския път I-6 - 19 906.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР