В последния месец Новак Джокович се превърна в може би

...
В последния месец Новак Джокович се превърна в може би
Коментари Харесай

Изкупителна жертва ли е Джокович

В последния месец Новак Джокович се трансформира в може би най-критикувания човек в света , а повода за това стана неблагоразумието му да провежда Adria Tour във времена на ковид.

В резултат на това и той, и брачната половинка му Йелена, както и Григор Димитров и още няколко участника в шампионата дадоха позитивна проба за COVID-19. Ноле нееднократно призна грешката си и се извини за това, че е навредил на мнозина с положителните си планове. Но думите му като че ли не бяха чути, а рецензиите не стопираха.

Джокович дефинира държанието към него като " злонамерено " и " лов на вещици ". Той е толкоз отчаян от случилото се, че даже обмисля дали да взе участие в шампионата US Open в края на август или да го бойкотира. Със сигурност обаче има желание да се появи на кортовете в Мадрид и Рим, както и на Ролан Гарос през септември.
 Снимка 487366

В първото си изявление за сръбска медия след абсурда тенисистът съобщи, че вижда повече от критицизъм в отношението към него и изрази подозрения, че всичко е добре премислено и целеустремено.

" Някой трябваше да падне жертва, някой човек, някое огромно име, което да бъде упрекнато за всичко . Оставям другите да преценяват дали е заслужено, аз не мисля, че е. Трябва да се поучим от всичко това и да се приспособяваме, до момента в който вървим напред ", съобщи Ноле.
 Новак Джокович, реакциите след Adria Tour и какви ще са следствията за тенисиста
Заплахите, които Джокович получи

Скандалът продължава

Той отново припомня, че са били спазени всички законови условия за осъществяване на шампионата, а единствената му цел е била да помогне на играчите и тенис федерациите на Балканите. Но си е научил урока по сложния метод и през днешния ден счита, че обстановката е можело да се развие по-различно, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР