В последния епизод на риалити предаването “Ергенът” главният герой Виктор

...
В последния епизод на риалити предаването “Ергенът” главният герой Виктор
Коментари Харесай

Еротика в ‘’Ергенът’’: Вижте предизвикателните фотосесии на Виктор с претендентките за неговото сърце!

В последния епизод на риалити предаването “Ергенът” основният воин Виктор предложения шест от претендентките за своето сърце на групова среща.

Тя бе под формата на тематични фотосесии, а концепцията зад всяка от тях бе определена от девойките. Деница се спря на „ Младоженци “, Дениз – „ Спасители на плажа “, Виктория – „ Фермери “, Александра – „ Пепеляшка “, Блага – „ 50 нюанса сиво “, а Гери – „ Адам и Ева “.

„ Много обичам да се фотографирам. Нормално е девойките да ми завидят, че Виктор бе полугол до мен “ – показа Дениз за своята палава фотосесия.

„ Уникално! Никога не съм се чувствала по този начин. За първи път обличам булчинска рокля и желая да ми се случи и действително “ – призна Деница.

„ Виктория е много изобретателна. Беше си подготвила сюжети и съответни пози. Изненада ме доста прелестно. Аз бях общо взето като марионетка “ – по този начин Виктор разказа фермерската фотосесия.

„ Очаквах Гери да се отпусне, само че не дотам. Направо ни разруши. Дори на мен ми стана малко неловко от това, което видяхме. Беше малко прекомерно “ – разяснява Виктория превъплъщението на Гери като Ева.

Разбира се по време на фотосесиите още веднъж имаше драги, рев и нервна рецесия. Тя бе от страна на Гери, която упрекна другите девойки, че са попречили на нейната фотосесия. „ Аз като актьор и модел мога да се абстрахирам от външни фактори по време на фотоси, само че Виктор не съумя. Може би някои от мацките са му повече на сърцето и съумяват да го разсеят към момента. Всички го разсмиваха “ – показа тя плачейки.

Една от най-скандалните участнички - Благовеста Бонбонова пък бе извънредно удовлетворена, че се е снимала в садо-мазо жанр с Ергена и даже показа: „ Много желая това да е истина “.

„ Много мъчно ми беше да виждам. Неприятно е да виждаш човек, който харесваш, да се държи с друга жена по този начин, както искаш да се държи с теб “ – призна Алекс, която влезе в ролята на “Пепеляшка”. Другите девойки побързаха да разясняват, че сред нея и Виктор липсва химия.

В края на епизода Виктор реши, че най-хубавите фотоси са били с Виктория и я предложения на вечеря.

Съгласни ли сте с избора му?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР