В последния епизод на "Фермата" станахме свидетели на безпрецедентна агресия

...
В последния епизод на "Фермата" станахме свидетели на безпрецедентна агресия
Коментари Харесай

Агресия във Фермата

В последния епизод на "Фермата " станахме очевидци на невиждана експанзия за тв формат.

Бившият фермер на седмицата Иван Милин, прочут със своя необуздан език и асоциално държание, прекрачи границата на допустимото, удряйки Елизабет през лицето.

Новият фермер на седмицата - Димитър, даде задача на Елизабет да почисти шефската къща след едноседмичния престой на Иван Милин в нея.

След като извърши поставенета задача, тя се усамоти с Кристияна край басейна, с цел да ѝ показа някои неща. И до момента в който двете дами беседват и Бети се оплаква, че на всички места в банята е имало петна от урина, само че все пак е изчистила поради Митко, на хоризонта с камера в ръка се появява Иван Милин.

Първоначално той снима и даже прави похвали на девойките, че са красиви. Бети взема решение да му направи забележка, защото стъпва с калните си обувки по бордюра на басейна - там, където хората сядат. Това накара Милин да продължи да ги нервира като преднамерено минава и скача неведнъж към басейна.

Голяма част от диалога е цензуриран поради езика, който Милин употребява. И до момента в който продължава да снима с камерата, той се доближава към седящите на тревата Елизабет и Кристияна и споделя:

"Ооо, ето го новият фермер. Тия двете ме ядосват, другояче са ми приятелки. "

След това някогашният фермер на седмицата подава ръка на поредно на Кристияна и Елизабет, само че тя взема решение да му откаже поради словесните офанзиви, които той отправяше към нея от самото начало с думите:

"Ще пропусна, Иване! "

След което Милин си разрешава да я удари през лицето.

Елизабет незабавно изиска среща с екипа на продукцията. А Иван Милин я изпраща с псувни, до момента в който тя напуща рамките на чорбаджийската плантация.

След абсурда Бети се завърна на територията на своя тим и получи опрощение от Иван, а той трябваше да си събере малко багаж и да напусне краткотрайно фермата.

След извинението той се конфронтира и с другите дами във фермата. Милин атакува и Саня Борисова, която се опита да се намеси, а той ѝ отвърна:

"Аз с теб не желая доста да си приказвам. Ти не се притеснявай, към теб няма кой да избухне въобще, тъй като ти си толкоз скучна, че към теб не може да избухне и бомба дори. Ти си пристигнала тук да си играеш роличките във кино лентата. Играй си ги, бъди си безмълвна, дръпната, вземи си паричките и си пра`и к`вот` си искаш. Аз желая да се извиня на Бети и не мисля, че е вярно ти да ми приказваш някакви нелепости. "

Все още не е известно решението на продукцията за постъпката на Милин.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР