В последния епизод на Ергенът по бТВ Виктор Стоянов покани

...
В последния епизод на Ергенът по бТВ Виктор Стоянов покани
Коментари Харесай

Ергенът заведе Алекс на острова на Клеопатра

В последния епизод на Ергенът по бТВ Виктор Стоянов предложения 33-годишната Александра на сантиментална разходка по стъпките на Клеопатра – последната кралица на Египет.

„ За мен Алекс не е атрактивна, не е готина. Мисля, че той няма да я хареса, дори ще се отегчи “, разяснява Дениз, когато девойките научиха коя дама е определена за дълга среща с вечеря. „ Много съм удовлетворена, че Сашето ще върви на среща. Ще е доста безшумно и умерено. За мен този ден е подарък “, показа пък Габриела.

Виктор води Алекс на така наречен остров на Клеопатра, станал сцена за една от най-великите любовни истории. Тук Марк Антоний построява бани за нея. Това е и мястото, където двамата прекарват медения си месец. Сред останките на античния СПА център Виктор и Алекс се намазаха с мед и зехтин.

„ Когато Виктор ме допира, чувствам тръпка. Нещо хубаво се случва в коремчето ми “ – призна Алекс пред камерата на сантименталното риалити. По-късно, до момента в който вечеряха на яхтата, двамата разговаряха дълго. В края на незабравимата вечер тя получи роза от Ергена.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР