„В последния доклад на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество

...
„В последния доклад на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество
Коментари Харесай

Правосъдният министър обяви значителен успех при борбата с корупцията

„ В последния отчет на Европейската комисия по Механизма за съдействие и оценка (МСО), оповестен през ноември предходната година, е установено, че във връзка с индикаторите, свързани с независимостта на Съдебната система, правната рамка и битката с проведената престъпност България е изпълнила условията “, съобщи министърът на правораздаването Данаил Кирилов по време на присъединяване си в петъчния парламентарен надзор.

От парламентарната естрада той означи, че по отношение на продължаващата правосъдна промяна у нас, битката с корупцията на високо равнище и по границите, Европейска комисия регистрира реализиран забележителен триумф, а рекомендациите ѝ са покрай осъществяването.

„ Правителството продължава, непоклатимо и с ускорени темпове, свързани с индикаторите на МСО, като поддържа дейна връзка с Европейска комисия. Дадена е висока позитивна оценка във връзка с работата на държавното управление, Народното събрание и директно ангажираните институции “, означи още правосъдният министър, представен от БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР