В последния ден от визитата си в САЩ министър Младен

...
В последния ден от визитата си в САЩ министър Младен
Коментари Харесай

Младен Маринов посети най-големия граничен пункт между САЩ и Мексико

В последния ден от визитата си в Съединени американски щати министър Младен Маринов посети границата с Мексико. Той прегледа Граничен контролно-пропусквателен пункт Сан Исидро, най-големия граничен пункт, който дневно обработва до към 100 000 души и към 35 000 автомобила, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
5
Началникът на пункта срещна министър Маринов с организацията на работа на пункта, обработката на пасажери и коли и техническото съоръжение. Той очерта главните провокации в работата на Граничен контролно-пропусквателен пункт, измежду които са трафикът на опиати и контрабандата на мигранти, като показа и съответен случай от същия ден, в който са арестувани огромен брой амфетамини и хероин.
5
Министър Маринов посети и оградата на границата и се срещна с осъществяваната сега замяна на оборудването. В края на визитата си делегацията посети и Граничната защита на Сан Диего, където бе показана работата на Регионалния координационен център и защитата на морската граница и пристанището на Сан Диего, означават от пресцентъра на вътрешното министерство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР