В последния ден от най-скандалната седмица на предаването Черешката на

...
В последния ден от най-скандалната седмица на предаването Черешката на
Коментари Харесай

В последния си ден заедно Кулагин и Нора Недкова изумиха цяла България

В последния ден от най-скандалната седмица на предаването „ Черешката на тортата “ гримьорът Валентин Кулагин и плеймейтката Нора Недкова за следващ път втрещиха феновете. След като двамата се обиждаха брутално, излагаха се с изцепките си и даже стигнаха до пердах, те съумяха да спазят положителния звук при семейството на актрисата Борислава Стратиева. Въпреки че Кулагин обърка името на домакинята и я назова Боряна и й насочи няколко остри рецензии – масата била като в сладкарница, салатата била увехнала и така нататък, той се държа изненадващо обикновено. Гримьорът получи най-ниския резултат в историята на шоуто – 14 точки.

Очаквано, идващият най-лош резултат беше на съперниката му по простотии и излагации Нора Недкова.

Алфредо се въодушеви от домашната ракийка на актрисата, даже стартира да си припява.

„ Определено това е най-спокойната вечер. Можехме да водим някакви диалози. Радвам се, че двама души седнаха допустимо най-далеч един от различен. Може би президентът им е наредил “, съобщи режисьорът Люси Иларионов.

Показателно за това какъв брой удивително е минала вечерта беше фактът, че домакинята съобщи, че не желае да пуска гостите да си вървят. В последна сметка Борислава завоюва седмицата и най-после се изцепи прочувствено: „ Това е привет за всички мои някогашни гаджета, на които не съм готвила по този начин. И за техните майки “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР