В последния ден на Sofia Fashion Week сцената бе специално

...
В последния ден на Sofia Fashion Week сцената бе специално
Коментари Харесай

Евгения Борисова закри Sofia Fashion Week с уникална рокля в ливански стил

В последния ден на Sofia Fashion Week сцената бе особено модифицирана поради модел рокля, дело на дизайнерката Евгения Борисова, който мъчно се побра на подиума, разбра HotArena.

Става дума за неповторима одежда, създадена в ливански жанр предопределена за арабския пазар.

На 5 октомври В Париж надарената Евгения ще показа 10 тоалета подобен клас, а на 25 октомври се планува присъединяване й в Дубай на арабския Fashion Week, на който на една сцена тя ще бъде паралелно до едни от най-големите в сектора в света.

Роклята, която Борисова показа тук, е с 11 метра бордюри, ушити на ръка, плюс кристали и пера. Красивата дреха е дълга 6 метра и 3,40 необятна, а волалът към нея е 8 метра, а обиколката на полата – 7 м. Наложи се четири асистентки да излязат, с цел да разпрострат изцяло роклята в целия й искра.

Носеше я Велина Узунова , която за Евгения Борисова е най-достойна да я показа. Бижутата, които хубавицата накичи, са предоставени от Invoke, с цел да придадат оптимално съвършенство на първокласната й визия на сцената.

Роклята провокира възторг и овации и беше най-грандиозният свършек на седмицата на модата. Евгения получи доста похвали, а реакциите и мненията за работата й в действителност бяха чудесни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР