В последния ден на май, бизнесдамата Ваня Ламбева каза „да”

...
В последния ден на май, бизнесдамата Ваня Ламбева каза „да”
Коментари Харесай

„Мисис дама на годината” Ваня Ламбева каза „да” на любимия си с бляскава сватба

В последния ден на май, бизнесдамата Ваня Ламбева сподели „ да” на обичания си мъж Красимир Василев. Със сигурност по класа и жанр, сватбата на младото семейство може да се подреди измежду най-бляскавите всемирски сватби у нас в последните години.

Двамата влюбени събраха най-близките си другари на изтънчен обяд в тузарския клуб „ Резиденс”. Преди това младоженците подписаха цивилен брак в компанията на кумовете Искра Стефанова и Росислав Орешаров.

Булката блестеше в изискана и стилна дантелена рокля гарнирана с приказен кралски воал, дело на дизайнерката София Борисова. Младоженецът допълваше визията на ослепителната си половинка с типичен бежов костюм.

Гостите, известни лица от родния бизнес и всемирски хайлайф, бяха посрещнати в единствения частен клуб в страната, затворен за външни гости, с изискана украса по концепция на Ваня Ламбева.

Известна със слабостта си към пътешествията, Монако и перлите, младоженката бе подчертала точно върху тези тематики и нюанси. Всеки от гостите получи за спомен неповторима перла в изискана опаковка с изображение на казиното в Монако.



„ My way” бе песента, която влюбените бяха избрали за своя първи фамилен танц. А менюто за сватбения обяд бе истински гуляй за сетивата. Изисканите ястия, почтени за кралска софра бяха съчетани с редки сортове виновност, подбрани от най-хубавите международни мазета. Сватбената торта, както се вижда от фотосите е същинско произведение на изкуството.

Веднага след блестящия празник, младоженците отлитат за меден месец. Дестинацията се пази в загадка, само че съгласно близки до младото семейство-това ще е Монако.

Ваня и Красимир се срещат преди няколко месеца, въпреки че дълги години са били в общи среди на свои другари. Любовта им пламва като във филмите – бурно и буйно. Предприемачът в региона на софтуерните технологии не губи време и на 29 февруари предлага брак на Ваня Ламбева. Носителката на купата „ Мисис дама на годината” не мисли дълго и годежният пръстен блества на ръката й.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР