В последния 17 -ти кръг на есенния дял на Югозападната

...
В последния 17 -ти кръг на есенния дял на Югозападната
Коментари Харесай

Мач в Югозападната Трета лига завърши с 4 червени картона

В последния 17 -ти кръг на есенния дял на Югозападната Трета лига футболният тим на Балкан победи като хазаин Ботев (Ихтиман) с 3:0 в един неприветлив мач с четири червени картона. Това бе едвам четвъртият триумф на зелените в този полусезон.През първото полувреме и двата отбора не можаха да създадат нищо запаметяващо се, като в известна степен гостите даже стояха по-добре в избрани моменти.

Всичко забавно се случи втората част. Седем минути след началото и Ботев остана с човек по-малко - червен картон получи капитанът Свиленов за оборване на съдийско решение и реплики към рефера. Балканци се възползваха оптимално бързо от численото си предимство и в 54-та минута Ивайло Цветанов означи гол, засичайки прострелно подаване.

След това последваха още три червени картона, вдигнати от основния арбитър Младен Пенев от Кюстендил - два на играчи на Балкан и един на Ботев. Като единият за домакините бе на загряващия зад вратата Борис Райчев.

В 81-та минута играещият треньор на Балкан взе най-правилното решение, трансферира топката през разредената защита на противника и направи 2-0. В първата минута на добавеното време Денис Мартинов с глава фиксира крайното 3:0 за Балкан.

създател: Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР